2015. május 23., szombat

Páros játszma - Ismerkedj okosan - Jelenlegi ára: 7 777 Ft


Páros játszma - Ismerkedj okosan társasjáték
2az1-ben vidám, párismereti társasjáték pároknak és társaságoknak. A játék a két igen népszerű játék, a Buliszerviz és a Hancúrpárbaj különleges elegye, igen pikáns humorral fűszerezve. A társasjáték segít beszélgetni, olyan kérdéseket vet fel, amelyek esti sztorizást, értékek megbeszélését, a családi hagyományokat, a múlt és jövő átgondolását kezdeményezik. A társasjáték kiváló minőségű grafikával készült. A jó hangulat és a különleges szórakozás garantált!  
A doboz 2 külön játékot tartalmaz:
- egy páros játszma
- több páros játszma
Egyéb információ:  
Több páros játszma:
Ez a társasjáték valójában egy párismereti vetélkedő, ahol még az is kiderülhet, hogy a barátok jobban ismerik a párt, mint ők egymást. A tábla mezőin haladva sok jópofa, provokatív vagy meglepő kérdéssel találkoztok, ha tudjátok előre a párotok válaszát, mert jól ismeritek őt, akkor gyorsan haladhattok a győzelem felé. Ha nem ismered annyira párod, akkor legalább most sok minden kiderülhet róla. Éppen ezért ajánljuk már jól összeszokott és friss párosoknak is a játékot.
Egy páros játszma:
Ebben a játékban, amit egy pár játszik, a nő és a férfi versengenek, a kívánságaik teljesítése a tét. A játék célja az, hogy többet megtudj a partneredről, hogy jobban megismerd őt. Ez egy beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék egy nyugodt kellemes estéhez. Olyan dolgokat is megtudhatsz a párodról, amik akár évek alatt sem derültek ki, ezért lehet izgalmas a játék régi és új pároknak egyaránt.



Jelenlegi ára: 7 777 Ft

Az aukció vége: 2015-06-11 22:13
. Páros játszma - Ismerkedj okosan - Jelenlegi ára: 7 777 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése