2015. május 23., szombat

Szúnyogriasztó karkötő - 8db-os csomag - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


Szúnyogriasztó karkötő
8db-os csomag
Te is irtózol a szúnyogoktól?
Az előrejelzések szerint az idei nyáron több szúnyoginvázió is várható. A szeszélyes időjárás nekik kedvez, ezért nagyon elszaporodtak, ráadásul új, veszélyes fajok is megjelentek, így kétszer annyian lesznek mint tavaly!
Tartsd őket távol magadtól!
A szúnyogok a kilélegzett és verejtékezéskor elpárologtatott szén-dioxid alapján találnak rád, mint lehetséges élelemforrásra. A karkötő ph semleges textilből készült és 100% természetes citronella olajat tartalmaz, ami a szervezeted kipárolgásával keveredve megzavarja a rovarok érzékszerveit. A növény aromája irritálja a kifinomult szaglószervvel rendelkező élősködőket, ezért kerülik az ilyen környezetet, így amikor a karkötőt hordod, gyakorlatilag láthatatlanná válsz számukra.
Egy karkötő 24-48 órás védelmet biztosít és enyhe, kellemes citrom illatot érzel viselése közben. Praktikus tasakban szállítjuk használat után, csomagolásába légmentesen visszazárható, így a 24 óra több részletben is felhasználható. Semmilyen toxikus vagy mérgező anyagot nem tartalmaz, allergiások és 3 év felett kisgyermekek is használhatják. (3 éves kor alatt, a lenyeléses fulladás veszélye miatt nem javasoljuk! )
Tulajdonságok:
- Szúnyogriasztó karkötő - 8 darabos kiszerelés
- Ph semleges textíl
- 100% természetes citronella olajat tartalmaz
- 24-48 órás védelem
Normál áron egy darab karkötő 390 forintba kerül, termékismertető akciónkban 1290 forintos áron hozzájuthatsz a nyolcdarabos csomaghoz, így kevesebb, mint 162 forintra jön ki darabja.
Figyelem! A termék jelen ajánlatban kizárólag 8-as akciós csomagban rendelhető, tehát ha 1db terméket rendelsz, 1290 forintért, akkor 8 db szúnyogriasztó karkötőt vehetsz át, ha kettőt rendelsz 2580 forintba kerül a termék és 16 db karkötő jár, és így tovább...
Eredeti ár: 2990 Ft
Akciós ár:
1390 Ft



Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2015-06-12 11:46
. Szúnyogriasztó karkötő - 8db-os csomag - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése